Bovenooglidcorrectie in Rotterdam of Nijmegen | Van Rosmalen Kliniek

Ooglidcorrectie met vetherniatie

Voor een open, frisse blik

Overweeg je een ooglidcorrectie en heb jij last van wallen? Dan is het belangrijk om eerst te laten vaststellen door één van onze cosmetisch artsen om wat type wallen het gaat. Wanneer tijdens een consult is vastgesteld dat een ooglidcorrectie de beste oplossing is, zal de arts tijdens deze ingreep overtollig vel en/of vet verwijderen. Bij een vetwal wordt het teveel aan vet onder de ogen weggehaald, dit gaat via het slijmvlies aan de binnenkant van het ooglid. Het voordeel hiervan is dat er geen zichtbare littekens ontstaan.

Heb jij last van overtollig vel onder de ogen? Dan wordt het teveel aan losse huid weggehaald door middel van een sneetje vlak onder de wimperrand. Het litteken hiervan is vrijwel niet zichtbaar.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een ooglidcorrectie, is het aan ons de taak om jou perfect te begeleiden. We begrijpen dat het een spannende stap is en daarom nemen we graag de tijd om aandacht te besteden aan jouw verhaal. Tijdens het eerste vrijblijvende consult zal de arts samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

ooglidcorrectie met vetherniatie

 

Lees meer over de ooglidcorrectie