Fillers gezicht

Fillers voor een meer mooier gezicht

De PRO Beautification is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht die speciaal is samengesteld om kenmerken in je gezicht te corrigeren die jou een ongewenste uitstraling geven. Dit kunnen verschillende kenmerken zijn die ieder een eigen aanpak vereisen.

Voor de PRO Beautification behandeling gebruiken wij injectabels, zoals fillers en botox. Een filler is op zichzelf veelzijdig, waar je veel verschillende effecten mee kunt behalen. Met fillers kunnen we mooi het gezicht shapen of vulling geven op de plaatsen waar jij volumeverlies ervaart, zoals bij je slapen, jukbeenderen of lippen.

Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen of welke kenmerken juist beter geaccentueerd kunnen worden voor een mooiere uistraling.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult. Onze cosmetisch artsen KNMG bespreken graag de mogelijkheden met je.

fillers gezicht

Lees meer over de PRO Beautification