Cosmetisch arts KNMG Dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen

“Een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht.”

Biografie dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen behaalde haar diploma geneeskunde aan de  Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar professionele reis begon met een tweejarige periode op de afdeling algemene chirurgie van het Maasstad ziekenhuis, gevolgd door drie jaar specialisatie in platische chirurgie aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Met een focus op cosmetische ingrepen werkte ze vervolgens zes jaar als cosmetisch arts in een zelfstandig behandelcentrum in Mill. Hier voerde ze een breed scala aan procedures uit, waaronder chirurgische ingrepen, laserbehandelingen en injectables. Haar expertise bracht haar daarna naar verschillende cosmetische klinieken.

Oprichtster Van Rosmalen Kliniek

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen, besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2008 haar eigen cosmetische kliniek in Nijmegen op te zetten. Medio februari 2011 volgde de kliniek in Rotterdam en na het succes van deze locaties opende Van Rosmalen Kliniek in 2023 hun derde vestiging in Den Haag. De Van Rosmalen Kliniek staat bekend om haar professionaliteit en gastvrije sfeer, mede dankzij het team van meer dan 20 specialisten verspreid over Rotterdam, Nijmegen en Den Haag. Dokter Annemarie van Rosmalen’s deskundige en persoonlijke aanpak, gekoppeld aan haar unieke visie op schoonheid, maken haar een autoriteit in haar vakgebied.

Plan hier direct je afspraak

Specialisme dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, waaronder botox, injectables, peelings en laserbehandelingen. Ze is gespecialiseerd in de liquid facelift en behandelingen rondom de ogen, zoals de traangootjes en wallen behandeling. Dankzij haar brede kennis en expertise fungeert de Van Rosmalen Kliniek tevens als een opleidingskliniek voor cosmetische artsen.

Plan hier direct je afspraak

Erkend en betrouwbaar

Dokter Annemarie is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (de NVCG), de kwaliteitsvereniging voor de cosmetische geneeskunde. Dokter Annemarie is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor zij de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ draagt. Als een bron van inspiratie voor andere artsen, heeft ze een opleidingskliniek opgezet die cosmetische artsen traint tot gespecialiseerd cosmetische arts. Al 5+ artsen zijn opgeleid en een sterk onderdeel van het team binnen Van Rosmalen Kliniek.

Cosmetisch arts KNMG

De NVCG heeft als doelstelling de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Annemarie is voorzitter van de onderwijscommissie van de NVCG, schreef mee aan het opleidingsplan voor cosmetisch artsen en is woordvoerder van Allergan. Zij en haar team volgen alle ontwikkelingen op hun vakgebied nauwkeurig, bijvoorbeeld door het bezoeken van congressen en het volgen van trainingen. Zo beheersen zij altijd de nieuwste technieken. Annemarie geeft zelf ook lezingen en trainingen aan collega-artsen, om haar kennis te verspreiden. Een onderdeel van deze trainingen is de Skin Deep Anatomy training die is georganiseerd door Annemarie van Rosmalen.

BIG-registratienummer: 49056555901

Cosmetisch arts KNMG Annemarie van Rosmalen

Plan hier direct je afspraak