Cosmetisch arts KNMG Dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen

“Een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht.”

Biografie dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna werkte ze twee jaar op de afdeling algemene chirurgie in het Maasstad ziekenhuis, om vervolgens drie jaar lang ervaring op te doen met plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ook werkte ze zes jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill als cosmetisch arts. Naast chirurgische behandelingen deed ze hier laser –en injectables behandelingen. In de jaren erna werkte ze als cosmetisch arts in de Bergman Kliniek en Medisch Centrum Scheveningen.

Oprichtster Van Rosmalen Kliniek

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen, besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2008 haar eigen cosmetische kliniek in Nijmegen op te zetten. Medio februari 2011 volgde de kliniek in Rotterdam. Haar deskundige, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maken haar uniek in haar vakgebied.

Plan hier direct je afspraak

Specialisme dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, zoals botox, injectables, peelings en laserbehandelingen. Ze is gespecialiseerd in de liquid facelift en behandelingen rondom de ogen, zoals de traangootjes en wallen behandeling. Naast haar werk in haar eigen klinieken was dokter Annemarie van Rosmalen ook werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht), waar je terecht kunt voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties.

Plan hier direct je afspraak

Erkend en betrouwbaar

Dokter Annemarie is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (de NVCG), de kwaliteitsvereniging voor de cosmetische geneeskunde. Dokter Annemarie is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor zij de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ draagt.

Cosmetisch arts KNMG

De NVCG heeft als doelstelling de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Annemarie is voorzitter van de onderwijscommissie van de NVCG, schreef mee aan het opleidingsplan voor cosmetisch artsen en is woordvoerder van Allergan. Zij en haar team volgen alle ontwikkelingen op hun vakgebied nauwkeurig, bijvoorbeeld door het bezoeken van congressen en het volgen van trainingen. Zo beheersen zij altijd de nieuwste technieken. Annemarie geeft zelf ook lezingen en trainingen aan collega-artsen, om haar kennis te verspreiden.

BIG-registratienummer: 49056555901

Cosmetisch arts KNMG Annemarie van Rosmalen

Plan hier direct je afspraak