Summer treatment

Summer Treatment

“For a glowing skin!”

Een stralende huid in de zomer!

De zon schijnt inmiddels weer volop en we genieten van de warme zonnestralen op onze huid. Genieten van de zon mag absoluut maar het is wel belangrijk dit verantwoord te doen. Smeer je daarom lekker in met een goede zonnebrandcrème, zoals de ‘SkinCeuticals Mineral Radiance’ en geef jouw huid een “Summer Treatment”. Onze combinatiebehandelingen speciaal voor de zomer laten jou niet alleen stralen maar zorgen er ook voor dat je beter beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en luchtvervuiling. Breng jouw huid in topconditie, voorkom huidveroudering en ga stralend de zomer door met onze “Summer Treatments”!

Huidbehandeling in de zomer? Jazeker!

Het doel van een zomerbehandeling is om de huid te versterken en te verbeteren zodat de huid in de zomer blijft stralen en zich beter kan weren tegen schadelijke zonnestralen. Deze organische behandelingen zijn (zoals het woord als zegt) speciaal ontwikkeld voor de zomer en zorgen ervoor dat pigmentvlekken, fijne lijntjes, verstopte poriën en een grauwe tint worden voorkomen en verminderd.

Wat is een ‘’Summer Treatment’’?

Een ‘’Summer Treatment’’ bestaat vaak uit een combinatie van huidtherapiebehandelingen zoals een peeling en microneedling aangepast op de verschillende zones in het gezicht, de hals en de decolleté. De peelings zitten vol antioxidanten en zorgen ervoor dat vrije radicalen die zorgen voor huidveroudering worden geneutraliseerd.  Zo voorkom je pigmentvlekken, fijne lijntjes, verstopte poriën en een grauwe tint en ga jij deze zomer stralen!

Pumpkin Peel + Vitamine C + Microneedling Pumpkin Peel

De ‘Pumpkin Peel’ is een echte vrije radicalen killer en een perfecte ‘’Summer Treatment’’. De ‘Pumkin Peel’ bevat ingrediënten, zoals salicylzuurvitamine Avitamine C  en vitamine E en maakt de huid sterker waardoor de bescherming tegen uv-stralen toeneemt. Tevens stimuleert deze zomerbehandeling de cel vernieuwing waardoor vroegtijdige huidveroudering voorkomen wordt.

Heb jij een droge of gevoelige huid? Ook dan is deze behandeling perfect voor jou! Door de rijke toevoeging van kalmerende en hydraterende ingrediënten wordt jouw huid weer heerlijk zacht, verminderen ongewenste kleurverschillen en straal je als nooit tevoren.

Kudzu Peel + Vitamine C + Microneedling Kudzu Peel

De Kudzu Peel bevat Kudzu. Kudzu is een sterke antioxidant en neutraliseert vrije radicalen die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast bevordert Kudzu elastine en collageen aanmaak in de huid waardoor fijne lijntjes en een verslapte huid strakker en stralender wordt. Deze “Summer Treatment” maakt de huid weer gezond en sterk waardoor de huid zich beter kan beschermen tegen schadelijke stralingen van de zon en luchtvervuiling.

Mandelic Peel + Vitamine C + Microneedling Mandelic Peel

De Mandelic zomerpeel is een speciale ‘’Summer Treatment’’ op basis van amandelzuur. Door de sterke anti-oxidatieve werking van dit amandelzuur, stabiliseert het pigment in de huid waardoor vervelende pigmentvlekken en huidveroudering door de zon verminderen of voorkomen kunnen worden. Daarnaast versterkt dit de huid waardoor de natuurlijke bescherming toeneemt. Deze gezichtsbehandeling brengt de huid weer in topconditie, waardoor je stralend de zomer door komt!

Vitamine C Peel + Microneedling Vitamine C Peel

Een Microneedling behandeling is erg geschikt tijdens de zomer. Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Doormiddel van kleine gaatjes in de huid kunnen tevens antioxidanten dieper de huid ingebracht worden waardoor ze nog beter hun werk kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is vitamine C, dit zorgt voor een bescherming van de pigmentcellen en extra versteviging van de huid.

Wanneer je nog meer de diepte in wil werken en meer stimulatie van collageen en elastine aanmaak wil dan kan de microneedling gecombineerd worden met radiofrequentie. Dit zorgt voor een nog intensievere stimulatie van de huid.

Stralend de zomer door? Maak dan nu een afspraak voor een ‘Summer Treatment”!

Bekijk tarieven Tarieven
Prijslijst