huidbehandelingen in de zomer

Summer Treatments

“Het hele jaar door een stralende huid.”

Huidbehandelingen voor in de zomer

Wist je dat je het hele jaar door huidbehandelingen kunt ondergaan? Op deze manier zorg je ervoor dat jouw huid continu blijft verbeteren en mooier wordt. Wanneer je behandelingen ondergaat met als doel om huidproblemen te verhelpen, is het extra belangrijk consistent te zijn in zowel het ondergaan van de behandelingen als het gebruik van de juiste skincare. De zomerbehandelingen zorgen er ook voor dat de huid beter beschermd is tegen UV-straling, hierdoor maakt de huid minder pigment aan en zal huidveroudering geremd worden. Je geniet hierdoor het hele jaar van een mooie glow.

Wat houdt een “Summer Treatment” in?

Deze term vat een combinatie van peelings en microneedling behandelingen samen. Deze worden aangepast op de behoefte van de huid en de verschillende zones van het gelaat. Door de antioxidanten in de peelings, worden de vrije radicalen van buitenaf, die normaal het huidverouderingsproces versnellen, geneutraliseerd. Hierdoor worden pigmentvlekken, fijne lijntjes en verstopte porien aangepakt. Vanaf je 25ste levensjaar neemt de productie van elastine en collageen in de huid geleidelijk af. Door de peelings te combineren met microneedling behandelingen wordt ook de productie van collageen gestimuleerd.

Huidbehandelingen beschermen tegen de zon? Jazeker!

Het doel van de Summer Treatments is het versterken en verbeteren van de huid, zodat deze straalt en weerbaarder is tegen de schadelijke stralen van de zon. Deze organische behandelingen die onder de Summer Treatments vallen, zijn uitermate geschikt voor de zomer. Een leuke bijkomstigheid van het ondergaan van deze behandelingen, is dat je egaler bruin zal worden.

Weet je niet zeker welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Plan gerust een vrijblijvend consult in. Wij beantwoorden graag je vragen en bespreken de verschillende Summer Treatments met je.

Plan een vrijblijvend consult

Welke behandelingen kan ik ondergaan in de zomer?

Milde peelings Milde peelings

Onze peelings hebben verschillende werkingen en zijn dus geschikt voor verschillende huidbehoeften.

Pink peel

Deze organische peeling bevordert de collageen- en elastineproductie van de huid en compenseert hiermee de verloren hoeveelheid oestrogeen in de verouderde huid. Deze peeling pakt de door de zon uitgedroogde en verslapte huid doelgericht aan, waardoor deze strakker en stralender wordt.

Vitamine C peel

Vitamine C is een essentiële bouwsteen bij de productie van collageen in de huid. Ook wordt deze antioxidant ingezet bij rosacea, littekens en pigmentatie problemen. Deze peeling dringt diep door tot de diepere huidlagen en zal het huidvernieuwingsproces activeren. Deze peeling beschermt de huid ook erg goed tegen de zon.

 

Maak direct een afspraak
Microneedling Microneedling

Microneedling is een doeltreffende manier om de huid vanuit de diepere huidlagen te vernieuwen.

Door dit proces wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd, en zullen rimpels en littekens vervagen. Een variant op deze behandeling is de Microneedling RF behandeling. Hierbij wordt microneedling gecombineerd met radiofrequentie, dit zorgt ervoor dat er dieper in de huid doorgedrongen kan worden. Door deze combinatie wordt de aanmaak van collageen in de huid extra geboost en kan er een nog mooier resultaat behaald worden.

 

Maak direct een afspraak
Mela lightening peel Mela lightening peel

Deze behandeling combineert sterk geconcentreerde actieve bestanddelen voor een optimale doeltreffendheid. Deze peeling licht de pigmentvlekken op en geeft al resultaat na één behandeling. Kies voor deze peeling wanneer je last hebt van pigmentvlekken of melasma. Het resultaat: een gelijkmatige teint en een stralende huid met een gezonde glow.

Maak direct een afspraak
Behandeling voor de Nek Advanced Neck Treatment

Stoor jij je aan de verslapte huid van je hals? De hals wordt helaas vaak overgeslagen in de dag- en nacht skincare routine. Als je alleen de huid van het gezicht goed conditioneert, zie je op den duur dat de huid van de hals daarop steeds verder achter gaat lopen.

Gelukkig zijn er huidbehandelingen die ook zeer geschikt zijn voor het verstrakken van de hals. Tijdens de Advanced Neck Treatment wordt er gebruikt gemaakt van peelings en Microneedling RF.

Maak direct een afspraak
Skinbooster Skinbooster

De Skinbooster behandeling zorgt voor een intense hydratatie boost. Bij deze behandeling worden er kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd. Naast dat het de huid hydrateert, brengt deze behandeling ook volume en elasticiteit van de huid terug en worden fijne lijntjes vervaagd.

Maak direct een afspraak
Botox Dry Botox Dry

Wanneer je last hebt van overmatig transpireren, dan is de zomer vast niet jouw favoriete seizoen. Wij behandelen overmatig transpireren in het okselgebied door middel van botox met de Botox Dry behandeling. Botox blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen en aanzetten tot transpireren. Zo geniet je onbezorgd van een warme zomer!

Maak direct een afspraak