Huidtherapeute Heleen Faber Van Rosmalen Kliniek

Huidtherapeute Heleen Faber

“Ik geniet ervan om mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun huid. Het is zo bijzonder om de positieve verandering te zien.”

Over Heleen Faber

Heleen Faber heeft in 2017 de studie huidtherapie aan de Haagse Hogeschool afgerond. Ze heeft veel ervaring opgedaan in verschillende cosmetische klinieken. Hierdoor heeft zij een brede kennis van licht- en laserbehandelingen en chemische peelings. Haar passie ligt bij alles wat een huidtherapeut kan betekenen in de cosmetische huidzorg.  Ze adviseert je daarom graag over alle mogelijkheden binnen onze GLOW behandelingen voor huidtherapie. De samenwerking met cosmetisch artsen vormt een waardevolle aanvulling op onze GLOW behandelingen, waardoor we samen de mooiste en de meest langdurige resultaten kunnen behalen die elkaar perfect aanvullen.

‘’Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk begeleiden van mensen naar een verbeterde versie van hun huid. Het is zo mooi om te zien welke positieve impact deze verbeteringen met iemand kunnen doen’’.   

Consult Inplannen

Het doel van huidtherapeute Heleen Faber

Als huidtherapeut is het mijn missie om jouw huid te verzorgen en te laten stralen. Op basis van jouw specifieke behoeften en doelen voorzie ik je graag van persoonlijk advies. Tijdens een intakegesprek neem ik uitgebreid de tijd om deze wensen in kaart te brengen. We maken gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van laserbehandelingen, microneedling en peelings om de gewenste resultaten te bereiken.
Naast deze behandelingen krijg je uitgebreid advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen tijdens en na de behandelingen, zodat je langdurig kunt genieten van de behaalde resultaten.

“Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen met jou de reis naar de beste versie van jouw huid te beginnen”.

Consult Inplannen

Erkend huidtherapeut

Heleen is een erkend huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Verenging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister. Daarnaast gaat ze regelmatig naar congressen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen haar vakgebied.