HydraFacial in Nijmegen

Onze exclusieve acties

“Voor de mooiste versie van jezelf!”

Kennismakingsactie Botox bij dokter Dorien!

Botox actie Den Haag

Wil jij graag een Botox®️ behandeling om lijnen of rimpels te verminderen zonder jouw unieke karakteristieke eigenschappen te verliezen? Dan hebben wij een geweldige actie voor jou!

Dokter Dorien opent haar spreekuur in Den Haag met tijdelijk speciale Botox®️ prijzen vanaf maar liefst €150,-. Mis deze unieke kans niet!

1 zone van € 225,- voor € 150,-
2 zones van € 370,- voor € 250,-
3 zones van € 490,- voor € 350,-

Boek hier je Botox behandeling bij dokter Dorien

Profhilo Special!

Profhilo actie Den Haag, Nijmegen, Rotterdam

Wil je graag een gezonde en stralende huid, maar voelt de stap naar een filler behandeling nog net te groot? Dan is de Profhilo behandeling echt iets voor jou!

Een Profhilo behandeling valt niet onder de categorie filler of skinbooster. Het is een natuurlijke anti-aging behandeling, bestaande uit puur hyaluronzuur. Profhilo heeft als doel om de huid van binnenuit te verjongen. In tegenstelling tot een filler, zorgt een Profhilo behandeling niet voor meer volume in de huid.

De behandeling is geschikt voor diverse gebieden in het gezicht, de hals en zelfs het decolleté. Tijdens de behandeling worden 5 vaste injectiepunten per kant bepaald, waarbij het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd en zich verspreid onder de huid. Hyaluronzuur samen met collageen en elastine in de huid zorgt voor stevigheid. De behandeling met Profhilo stimuleert de fibroblasten in de huid, die verantwoordelijk zijn voor de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine. Door het injecteren, ontstaat er een stretch op de fibroblasten, waardoor ze gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dit zorgt voor verstrakking, hydratatie en verjonging van de huid en geeft daarnaast een prachtige GLOW!

Momenteel hebben wij een leuke Profhilo actie die geldig is in onze klinieken, Rotterdam, Den Haag en Nijmegen!

1 Profhilo behandeling voor € 249,- (t.w.v. € 349,-)
of
2 Profhilo behandelingen voor € 449,- (t.w.v. € 699,-)

*bij de actie voor 2 behandelingen, dien je de tweede afspraak meteen in te plannen

Boek hier online je Profhilo!

Kennismakingsactie met de HydraFacial!

HydraFacial actie in Nijmegen

Geniet nu van onze Deluxe HydraFacial voor de prijs van de Signature HydraFacial!

Wil jij:

  • Een meer gehydrateerde huid?
  • Een gezonde glow op je gezicht?
  • Je huid goed laten reinigen?
  • En natuurlijk jezelf lekker in de watten laten leggen door onze huidtherapeute Noor?!

Dan hebben wij een leuke actie voor jou! Bij een Deluxe HydraFacial betaal je tijdelijk de prijs van de Signature HydraFacial.
Voor €140,- krijg je een luxe variant van de Signature behandeling, inclusief een blauw LED-licht therapie en booster op maat passend bij jouw huidconditie.

Boek hier je HydraFacial