Terug naar overzicht

De Dallas decolleté behandeling!

Heb jij last van lijntjes in je decolleté en/of hals? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Met de Dallas decolleté behandeling kun je deze hinderlijke lijntjes verwijderen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van lijntjes, rimpels en hydratatie tekort. Deze behandeling verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels. Het resultaat is verbluffend. Minder rimpels en een gladde, glanzende en stralende huid.

De Dallas decolleté behandeling

De Dallas decolleté behandeling bestaat uit een peeling en hyaluron. Als eerste wordt er een peeling aangebracht op de te behandelen huid, om dode huidcellen te verwijderen en de huidbarrière te verbeteren, waardoor het vochtverlies vermindert. De peeling vermindert ook de aanwezige pigmentvlekken. Vervolgens wordt er hydraterend hyaluronzuur in de huid van de decolleté gebracht wat de lijntjes opvult en hydratatie bevordert en de huid verbetert: de huid wordt dikker en steviger.

Om optimaal resultaat te behouden en rimpels in de toekomst te voorkomen is voor- en na behandelen met een antioxidant en SPF essentieel.

De behandeling bestaat uit 3 behandelingen: 1 behandeling (2 ml) per maand gedurende 3 maanden. De behandeling is goed te combineren met een IPL-behandeling tegen roodheid en pigment.

Maak nu een afpraak in onze cosmetisch kliniek Rotterdam of Nijmegen om ook te kunnen genieten van een egale en stralende decolleté!

06-01-2022
Terug naar overzicht