botox - spierverslappers - spierontspanners
Terug naar overzicht

Maak kennis met dokter Dorien – Botox vanaf €150,- in Den Haag!

In onze klinieken in Rotterdam, Den Haag en Nijmegen staan onze cosmetisch artsen KNMG voor jou klaar om jou te helpen bij het verbeteren van jouw huidkwaliteit. Met meer dan 12+ jaar ervaring voeren zij diverse injectable behandelingen uit om jou een echte Confidence Boost te geven! Dit kunnen filler behandeling zijn om bijvoorbeeld volume verlies te herstellen of een te kort aan volume op te vullen. Ook werken wij in onze klinieken met spierverslappers om bepaalde spieren die voor een negatieve uitstraling zorgen meer te laten ontspannen. Deze spierverslappers of spierontspanners worden ook wel Botox genoemd.

Er zijn verschillende spieren die een belangrijke rol spelen in iemands uitstraling. Naarmate we ouder worden, gaan onze spieren harder werken. Hierdoor ontstaan rimpels. Denk bijvoorbeeld aan rimpels op het voorhoofd, de frons, rondom de ogen en mond. Door Botox te injecteren in de specifieke spier laat je deze als het ware ontspannen, waardoor de spier minder hard gaat werken. Hierdoor verdwijnt het lijntje of rimpeltje waar jij je aan stoort.

Botox / spierverslappers

Bij de Van Rosmalen Kliniek hoef je niet bang te zijn voor een onnatuurlijk resultaat. Wij werken enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit. De spierverslappers die de cosmetisch artsen KNMG gebruiken zijn Botox® of Bocouture®. Onze artsen kijken samen naar verbeterpunten in jouw gezicht en zullen hierbij een passend behandelplan opstellen. Enkele indicaties die kunnen worden behandeld met spierverslappers zijn:

  1. Fronslijnen: Botox wordt vaak ingezet om de spieren tussen de wenkbrauwen te ontspannen, waardoor de fronslijnen verminderen.
  2. Voorhoofdsrimpels: Botox kan worden toegepast op de spieren van het voorhoofd om horizontale lijnen en rimpels te verminderen.
  3. Kraaienpootjes: De spieren rond de ogen, die verantwoordelijk zijn voor de kraaienpootjes, kunnen met botox worden behandeld om de verschijning van deze lijntjes te verminderen.
  4. Kin rimpels of putjes: Botox kan worden gebruikt om de spieren in de kin te ontspannen, waardoor verticale lijnen, maar ook de kin putjes verminderen.
  5. Mondhoeken: Naarmate wij ouder worden, kunnen de mondhoeken wat meer gaan hangen. Door botox te injecteren in de spier die de mond als het ware naar beneden trekt, kun je een droevige uitstraling verhelpen. Vaak is het ook mooi om deze lijnen wat meer te vullen met filler, zodat je er weer vrolijk, jong en opgewekt uitziet.

PRO Happy GLOW Rejuvenation Liquid facelift

Kennismakingsactie dokter Dorien | Botox vanaf €150,-

Stoor jij je aan een strenge fronsrimpel en zou jij die voor een speciale gelegenheid behandeld willen hebben? Of kun jij wel weer een opfrisbeurt gebruiken? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou! Dokter Dorien heeft haar spreekuur in Den Haag geopend om jou te kunnen helpen bij jou verbeterwens.

1 zone (Fronsrimpel, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes, afhangende mondhoeken, kin rimpels of putjes) voor €150,-
2 zones (Botox voorhoofdsrimpels en fronsrimpels of Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en wenkbrauwlift) voor €250,-
3 zones (Botox voorhoofds- en fronsrimpels, kraaienpootjes en wenkbrauwlift) voor €350,-

Je kunt deze behandeling alleen boeken bij dokter Dorien op onze locatie in Den Haag.
Ga naar onze online boekings pagina en klik op ‘Actie > Kennismakingsactie botox bij dokter Dorien ’.

botox - filler - fronsrimpels - voorhoofdslijnen - voorhoofdsrimpels

20-03-2024
Terug naar overzicht