Ingevallen wangen
Terug naar overzicht

Wat kun je doen tegen een runner’s face?

Loop je regelmatig hard om gezond en fit te blijven, maar zie je juist het tegenovergestelde in je gezicht, namelijk een steeds vermoeidere uitstraling? Fillers kunnen een ingevallen gezicht, oftewel een “runner’s face” laten verdwijnen en een frisse en gezonde uitstraling in je gezicht terugbrengen!

Hardlopen is gezond!

Hardlopen of joggen is erg gezond. Zowel geestelijk als lichamelijk. Tijdens het hardlopen kun je heerlijk even je hoofd leegmaken en daarnaast vermindert het ook gezondheidsrisico’s, zoals overgewicht en een hoge bloeddruk.

Vermoeid uiterlijk door hardlopen

Toch heeft hardlopen ook invloed op de vorm en volume in het gezicht. Door het hardlopen kun je uiteindelijk te maken krijgen met een zogenaamde “runner’s face”, oftewel een ingevallen gezicht. Hierdoor ga je er vermoeid uitzien, wat juist het tegenovergestelde is van hoe je je namelijk voelt: gezond en fit!

Fillers tegen een ‘’runner’s face’’

Dit kan voor frustraties zorgen, want je straalt niet uit hoe je je van binnen voelt. Gelukkig is daar wat aan te doen! Je kunt bijvoorbeeld donkere kringen onder ogen, lange lijnen in het gezicht, een te diepe neus-lippenplooi en/of ingevallen wangen op een subtiele manier te herstellen met fillers. Hierbij wordt een dun laagje onderhuids vetweefsel teruggebracht waar nodig om je gezichtsvolume te herstellen, waardoor je weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt zonder je authenticiteit en mannelijkheid of vrouwelijkheid te verliezen. Wij houden namelijk ook altijd rekening met de anatomie van het gezicht van een man of vrouw voor de meest natuurlijke resultaten.

Full-face approach

De PRO Fit – minder ingevallen is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht, die speciaal is samengesteld om een ingevallen gezicht weer volume te geven. Met injecties in de wangen kunnen we bijvoorbeeld jouw gezicht meer volume, zachtere vormen geven. Daarnaast kunnen we zorgen voor een lift op bepaalde plaatsen in jouw gezicht. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen. Zo nemen we de PRO Fit behandeling als basis en maken deze op maat voor jou, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk veranderd.

Maak een afspraak bij één van onze ervaren en gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG in Nijmegen of Rotterdam om te kijken wat voor jou de beste mogelijkheden zijn voor een gezonde en frisse uitstraling!

06-01-2022
Terug naar overzicht