Home » Cosmetisch artsen

Ons team

“Deskundige en vriendelijke specialisten, bij wie je je direct vertrouwd voelt”

Ons team bestaat uit twee gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG, verschillende huidtherapeuten en front office medewerkers. Dokter Annemarie en dokter Shai hebben jarenlange ervaring met cosmetische en esthetische ingrepen; bij onze huidtherapeuten kun je terecht voor overige behandelingen ter verfraaiing en verbetering van je huid; ons front office team plant jouw afspraak in en geeft je vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenkomt een welkom gevoel. Net als onze specialisten kunnen zij je adviseren over de producten die we in de kliniek verkopen.

NVCG

De NVCG Is de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en heeft als doel de kwaliteit en voorlichting van medisch cosmetische behandelingen te verbeteren. De NVCG is een erkende wetenschappelijke vereniging. Dr. Annemarie van Rosmalen is tevens voorzitter van het NVCG onderwijscommissie.

”Cosmetisch arts KNMG”

Vanaf 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en krijgt een opgeleide en bekwame cosmetisch arts de titel ‘cosmetisch arts KNMG’. Hierdoor kunnen cliënten nagaan of een cosmetisch arts daadwerkelijk daarvoor opgeleid is.
Dit beschermt de cliënten tegen onbekwame behandelaars en zorgt er gelijktijdig voor dat artsen die wel opgeleid en bekwaam zijn een beschermde kwalificatie ontvangen. Lees hier meer over KNMG.

Cosmetisch artsen

Dr. Annemarie Van Rosmalen
Dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen heeft jarenlange ervaring met cosmetische en esthetische behandelingen, inclusief chirurgie. Ze heeft een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht. Annemarie levert uitsluitend maatwerk. Altijd persoonlijk, eerlijk, en met oog op de toekomst. In 2011 opende ze haar eerste kliniek in Rotterdam, inmiddels is er ook een tweede locatie in Nijmegen.

Lees meer

Dr. Shailindra Rambaran
Dokter Shailindra Rambaran

Dokter Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer vakkundig arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Zijn doel is om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Dat doet hij op een rustige, open en empathische manier, waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat. Na een behandeling bij dokter Shai ga je gegarandeerd vol zelfvertrouwen weer naar huis.

Lees meer

Cosmetisch arts Michele Nonahal
Dokter Michèle Nonahal

Dokter Michèle Nonahal is een zeer gedreven arts met een veel gevoel voor esthetiek. Michèle is deskundig op het gebied van huid verjongende en anti-aging behandelingen, injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Haar streven is individuele schoonheid zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zodat iedereen de mooiste versie van zichzelf wordt. “Samen kijken we welke behandelingen het beste bij jou passen en zorg ik voor een mooi eindresultaat”.

Lees meer