Home » Huidtherapeuten

Huidtherapeuten

Huidtherapeute Silvia Scheurwater | Van Rosmalen Kliniek
Silvia Scheurwater

Silvia is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover zij je overigens uitgebreid over kan adviseren. Ook Silvia is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

“Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.”

Huidtherapeute Dorine Visser
Dorine Visser

Dorine Visser is een ervaren huidtherapeut met een echte passie voor huidverbetering. Door de jaren heen heeft Dorine zich mogen specialiseren in microneedling, peelings en het behandelen van littekens.  Dorine heeft veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van het vak.
Dorine is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook is zij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

“De mooiste kant van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Het geeft mij voldoening om op deze manier te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen en geluk in het leven van mijn cliënt.”