Home » Huidtherapeuten

Huidtherapeuten

Huidtherapeut Sylvia | Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Silvia Scheurwater

Silvia is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover ze je overigens uitgebreid kan adviseren. Ook Silvia is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

“Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.”

Huidtherapeut Marie-Jose
Marie-José De Peijper

Mijn passie voor de huid komt voort uit mijn vooropleiding tot allround schoonheidsspecialist. Na deze opleiding wilde ik meer kunnen betekenen voor klanten in mijn behandelstoel waardoor ik ook de hbo opleiding huidtherapie heb afgerond. Binnen de Van Rosmalen Kliniek geef ik als huidtherapeut optimaal advies voor de huid, waardoor een passend persoonlijk behandelplan ontstaat. Ik ben tevreden als ik de huid preventief kan aanpakken, verbeteren en/of frisser maken waardoor mijn klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen.

Huidtherapeut Marieke Braafhart
Marieke Braafhart

In mijn werk als huidtherapeute staan kwaliteit en aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel. Mijn passie vind ik in het opstellen van een behandelplan op maat en het werken naar een optimaal behandelresultaat. Het geeft mij voldoening wanneer de huid zichtbaar verbetert en ik dit ook terug zie in de uitstraling van de cliënt. Ik vind het belangrijk dat de cliënt met een tevreden gevoel de deur uitgaat.
Binnen de Van Rosmalen Kliniek voer ik een breed scala aan huidbehandelingen. En werken we als huidtherapeuten nauw samen met de cosmetisch artsen.
Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, voldoe aan artikel 34 Wet BIG en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en Dutch Aesthetic Laser Association.