Home » Huidtherapeuten

Huidtherapeuten

Huidtherapeut Jolanda
Jolanda Terlouw

Jolanda Terlouw is een BIG-erkende huidtherapeute en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association, waarbij nascholing wordt gegeven en accreditatiepunten worden toegekend. Jolanda is een ervaren, allround huidtherapeute en voert een breed scala aan behandelingen uit. Haar expertise ligt bij peelings, licht- en laserbehandelingen en behandelingen met cosmeceuticals.

“Het geeft me een goed gevoel om onze cliënten te begeleiden op hun weg naar een mooie en gezonde huid. Ik wordt nog altijd blij om steeds weer te zien hoe een huid zichtbaar verbeterd.”

Huidtherapeut Sylvia | Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Silvia Scheurwater

Silvia is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover ze je overigens uitgebreid kan adviseren. Ook Silvia is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

“Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.”

Huidtherapeut Marie-Jose
Marie-José De Peijper

Mijn passie voor de huid komt voort uit mijn vooropleiding tot allround schoonheidsspecialist. Na deze opleiding wilde ik meer kunnen betekenen voor klanten in mijn behandelstoel waardoor ik ook de hbo opleiding huidtherapie heb afgerond. Binnen de Van Rosmalen Kliniek geef ik als huidtherapeut optimaal advies voor de huid, waardoor een passend persoonlijk behandelplan ontstaat. Ik ben tevreden als ik de huid preventief kan aanpakken, verbeteren en/of frisser maken waardoor mijn klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen.